14 Ocak 2008 Pazartesi

En iyi kremi de sürseniz, botoks da yaptırsanız ek bakımlar yapmadan göz çevresini iyileştiremezsiniz. Günlük krem bakımına aşağıdaki önerileri de eklerseniz yararını görürsünüz. işte bakım için 4 farklı bakım.

1-Maden suyuna 20 gram kıyılmış ebegümeci ekleyin, karışıma batırdığınız pamuğu gözlerinizin üzerinde 15 dakika bekletin.

2-Maydanozu kıyın. Cilt için en iyi nemlendiricidir. Gerer ve güçlendirir. 1 tatlı kaşığı maydanoza 1 bardak sıcak su ekleyin, 10 dakika sıcak suyun içinde veya buharda bekletin, sonra soğutun ve süzün. Göz çevrenize besleyici bir krem sürün. Karışımda ıslattığınız pamuğu gözünüzün üzerine yerleştirin ve 10-15 dakika bekletin. Birkaç kere işlemi tekrarlayın.

3-Göz altı morluklarından kurtulmak için çiğ patatesten faydalanabilirsiniz. Patatesi rendeleyin, bez tamponların üzerine yerleştirip göz altlarına yerleştirin ve 10-15 dakika bekleyin. Sonra maskeyi dikkatli bir şekilde alıp, soğuk çayla temizleme işlemini yapın. Morluklara iyi gelen bir başka malzeme de yeşil çaydır. Demleyip pamukları ıslatın ve gözlerinizin üzerinde 10-15 dakika bekletin. Çay çok sıcak olmasın, dikkat edin.

4-Doğal güzellik kokteyli, havuç suyu, kırmızı pancar suyu, bir parça rendelenmiş kereviz, kıyılmış maydanoz yaprakları, limon dilimi. 1 bardak karışım yapılır. Malzeme miktarları isteğe göre belirlenir, maydanoz ve pancar oranı birebir olmalıdır. Sabah aç karına için. Gözler için ve yüz için çok yararlı
15 Ekim 2007/Bugün

alıntı

0 yorum: