14 Ocak 2008 Pazartesi

iştahı kesen bitki tozları

Doğanın sesine biraz daha dikkatli kulak verelim. Şişmanlığa karşı bitkisel çözümler, naturel dünyanın bir armağanı gibi. Kalıcı zayıflamak, egzersiz yapmadan yağları yakmak, doğal ürünlerin yardımıyla mümkün.



Yer örtüsünü renklendiren bitkiler, sadece güzellikte değil, zayıflamada da etkili. Bitki uzmanları her geçen gün onların sağlık veren farklı bir yönünü ortaya çıkarıyor. Bu kez bitkiler dünyası ideal kilomuza kavuşmak için bize neler vadediyor, ona bakalım.

Öncelikle şunun altını çizmem gerekiyor: Sürekli kilo alıp verme döngüsü ciddi sağlık problemleri yaratabiliyor. Kaybedilen kiloların bir süre sonra tekrar geri alınması moralleri bozuyor. Hızlı kilo verdiren diyetler artık çözüm değil. Başarılı kilo verme olayı, doğadan ilham alınan formüllerle mümkün. Artık dünyanın her yanında bu problem için doğadan feyz alınıyor. Başarıya ulaşmada, ihtiyaç duyduğunuz destek için çok uzaklarda çare aramaya gerek yok. Siz form kazanmaya hazır olduğunuzda, imkanlar karşınıza gelecektir. Yeter ki doğaya inanın ve doğru çözüm aramasını bilin.

İhtiyacınız olan çözüm doğada
Son yıllarda güzel görünmek, beden olarak ince durmak, hayatta bir tatmin duygusu haline geldi. Sevdiğiniz insanın görünümünüzden memnun olması sizi hem işte hem de evde doygun kılabiliyor çünkü. Fakat, maalesef, bazıları için iş "incelmekle" bitmiyor. Ülkemizde gittikçe artan obezite tehlikesi var ki, bu çok riskli. Onların derdi artık "incelme" sorununu çoktan aşmış. Obezite, global bir halk sağlığı sorunu oldu. Çünkü ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarıyor, ölüme kadar varan sonuçlar yaratabiliyor.

Diyoruz ki, doğa insanların ihtiyaç duydukları her şeyi içinde saklıyor. Zayıflama da buna dahil. Bunun için doğru yöntemlere yönelin. İyi görünmeniz, kendinizi iyi hissetmeniz için önce doğru yöntemi hayata geçirmeniz lazım. Artık bitkilerden yararlanma bilincine ulaşmak gerekir diye düşünüyorum.

Kalıcı çözümler önemli
Herbalium Bitki Merkezi tarafından üretilen ve zayıflamayı sağlayan bitkisel tozların ana malzemesi, yüzde yüz "yerli" olan ve bizim topraklarımızda yetişen doğal bitkilerden elde edilmiş. şifalı bitkiler. İçinde kereviz tohumu, funda yaprağı, biberiye, yeşilçay, mate yaprağı ve kekik vs gibi doğal ürünlerin tozları yer alıyor. Yoğurtla karıştırılıp yeniyor. Vücuttaki yağları ve selülitleri eritme özelliği olduğu gibi dolaşım ve sinir sistemini çalıştırıyor. Ayrıca içinde bazı kuvvet verici bitkilerin yer almasından dolayı, zayıfladıkça güç kaybetmiyorsunuz, daha zinde oluyorsunuz.

İştahın durdurulması
Doğal örtü, çiçekleriyle, yapraklarıyla, meyveleriyle, tohumlarıyla, kökleri ve kabuklarıyla olduğu gibi tozlarıya da çözüm sağlıyor. Doğadan alınan faydalar, sentetik olan çözümlere göre her zaman zararsızdır; çünkü yan etkisi yok. Bu nedenle metabolizmayı bozmayan doğal çözümlere yönelmek istiyor insanlar. Abur cubur yeme alışkanlığını yok etmenin, açlık hissini azaltmanın yolu, sözü edilen şifalı bitkilerle mümkün. Yağları eritmede güçlü bir etkisi bulunuyor. Bunun yanı sıra, iştah azaltmadaki gücü de yadsınamayacak derecede. Doğaya dönüşümün engellenemediği günümüzde, bunu gözardı etmeyen insan faydasını da gecikmeden görüyor.

alıntı

0 yorum: